WEBSHOP

Welkom bij de Webshop van DIATSO.

U vindt hier een greep uit ons assortiment van losse producten.

 

Van Aeromic headset tot plopbolletje van CD speler tot beamerbeugel, alles kunt u hier met relevante prijzen terugvinden en eenvoudig direct bestellen!

Mocht u niet zeker zijn wat u nodig heeft neem dan gerust contact met ons op, natuurlijk maken wij ook graag een afspraak om u op uw locatie van een degelijk en op maat gemaakt advies te dienen. Maak hiervoor een afspraak met één van onze adviseurs!

 

Als de distributeur in de Benelux voor de merken Aeromic, FitnessAudio en MYE Entertainment bieden we u in de basis al een gespecialiseerd en kwalitatief hoogwaardige product aan.

Waar andere headsets en mengpanelen na relatief korte tijd al bezwijken door de zweet-intensieve lessen is de apparatuur van FitnessAudio en Aeromic speciaal ontworpen om hier weerstand tegen te bieden. Afgeseald, behandeld met vochtwerende coating en zo goed als mogelijk corrosiewerend staan ze garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

De headsets, zender-ontvanger sets, mixers zijn de basis producten voor de compacte installaties voor de groepslessen. Aangevuld met een actieve set speakers met sub-woofer van Proel, Electro Voice of een ander A merk waar we achter staan en u heeft een dijk van een installatie!

  

Staat uw product er niet bij neem dan ook contact met ons op!

 

Voor bestellingen binnen Nederland hanteren wij het POST NL tarief van € 6,95.  Bij bestelling boven de € 150,-- vervallen de verzendkosten. Voor Belgie geldt een tarief van € 13,50 voor bestellingen onder de € 150,--, daarboven vervalt dit.