Mixers & decibel meters

Hier vindt u een basis assortiment, we leveren echter nog veel meer!

!

Aeromix 2+2

Deze mixer heeft 2 microfoon en 2 muziekingangen met toonregeling, waarbij de gebruiker alles op het front kan bedienen. De 2+2 is ook voorzien van de extra ingang op het front voor iPod of MP3 speler. Formaat 19" 1HE hoog.

!

Fitness Audio mixer 1+1

Een eenvoudige mixer met 1 microfoon en 1 muziek aansluiting.Beide ingangen hebben een aparte toonregeling. Op het front vindt u een extra ingang voor een I-Pod of MP-3 speler. De HRX-32 past in de MP-50 19" rackmountkit. In de 2-e opening monteert u een blindplaat of een FitnessAudio ontvanger voor uw draadloze microfoon.

!

19" Inbouw frame t.b.v. Fitness Audio mixer 1+1

!

Samson S-zone

De Samson S-Zone is een 4-kanaals stereo mixer met zone faciliteiten in een compact 1HE/19” formaat. Twee stereo lijnsignalen en 2 microfoonsignalen kunnen naar elk van de 4 secties worden geroute. Voor elke sectie is er een volume en EQ regeling. De microfoonkanalen zijn uitgerust met een duckfunctie. Ophet front bevindt zich een kleine frontluidspreker met extra koptelefoon aansluiting waarmee elk van de zones individueel kan worden afgeluisterd. De aansluitingen aan de achterzijde zijn op standaard “euroblock” formaat (schroef-klem terminals). De S-Zone beschikt over de mogelijkheid om ‘remote’ volumes te regelen

!

Dateq Ace

De Dateq Ace is een compact 1HE/19” formaat mixer. 6 dubbele (line en microfoon) ingangen en 2 stereo uitgangen.

!

The GOV'NOR

Limiter met visuele led indicatie en verzegelbaar. Door middel van deze limiter kunt u uw installatie begrensen op een maximaal volume(decibels). afmeting: 19" 1he
soundear
!

SoundEar

Visuele decibel(db) meetmicrofoon met LED indicator. Bij groen blijfrt men binnen het maximale volume en bij rood wordt de grens overschreden. Tevens te koppelen aan The GOV'NER en de Aeromix voor beveiliging met limiting!
dateq spl2
!

Dateq SPL-2

Dateq SPL limiter met verzegeling, afmeting: 19" 1he
dateq spl-d2
!

Dateq SPL-D2

Dateq dicebel meter met visuele led indicatie.