Sporttimers

!

Sporttimer tQm

Het model tQm is uitgerust met 2 draai knoppen waarmee 12 oefening- en rusttijden eenvoudig ingesteld kunnen worden. Na afloop van de ingestelde tijden klinken er verschillende piep signalen voor oefen-, rust- en of wisseltijden.
!

Sporttimer tQv

De tQv is digitaal en op elk gewenste tijd instelbaar en geeft daarnaast via het display de resterende tijd (stopwatchfunctie) maar ook het aantal periodes (oefeningen of toestellen) weer. Het is ook mogelijk tussentijds een pauze of stop in te lassen. Van beide modellen is de akoestische alarmering van dien aard, dat zelfs bij veel rumoer, muziek en/of lawaai gebruik in grote zalen mogelijk is.
!

Sporttimer DMX sturing compact

Onze eigen compacte digitale sporttimer schakelt door middel van DMX sturing LED verlichting aan. De tijdsduur van actie (standaard 60sec.) en rust (standaard 30sec.) wordt door ons eenmalig ingesteld. Het systeem blijft actief zolang er stroom op staat, dus ook geschikt voor automatische loops zonder instructeur. Naast de basis kleur van groen voor actie en rood voor pauze is de kleur die de LED verlichting moet weergeven eenmalig door ons in te stellen.

!

Sporttimer DMX sturing 19" 2he

Onze eigen 19" digitale sporttimer schakelt door middel van DMX sturing LED verlichting aan. Dmv de knoppen kunt u de tijdsduur van actie en rust instellen het systeem blijft actief tot dat u op de stop knop druk dus ook geschikt voor automatische loops zonder instructeur. Naast de basis kleur van groen voor actie en rood voor pauze is de kleur die de LED verlichting moet weergeven vrij in tijd in te stellen.