De specialist voor Fitness en Health

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier in de fitness markt. Als distribiteur van het merk Fitness audio met o.a. de bekende Aeromic, Cyclemic en E-mic headsets hebben wij een aantal producten in huis waarmee we de eigenaar en de instructeurs een oplossing bieden waarbij de gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid als vanzelfsprekend mag worden gezien. Elke markt heeft zo zijn eigen wensen en toepassingen, zeker ook de fitness markt.

Wij noemen onszelf niet voor niks; “De specialist voor fitness en health”

Wij vinden dat elke oplossing die wij bieden moet uitblinken in eenvoud van bediening, kwaliteit en duurzaamheid.

De eenvoud in bediening vindt u terug in onze zeer compacte Aeromix audiomixers maar ook in de compacte installaties. Kwaliteit en duurzaamheid gaan natuurlijk samen en vindt u ook weer terug in dezelfde producten zoals onze zweetbestendige Aeromix audiomixers, zender en ontvanger sets en Aeromic of Cyclemic headsets van kwalitatief hoogwaardige componenten die jaren meegaan. Onze op maat gemaakte aluminium audioracks, leverbaar in elke RAL kleur,  maken het geheel compleet.

Naast de audio bieden wij zeer creative verlichtingsoplossingen waarmee we sfeer en gezelligheid brengen in uw groepsleszaal. Laat uw zaal door om te toveren waarbij we creativiteit en soms een stukje eigenwijsheid niet uit de weg gaan. Ook energie besparing door middel van onze standaard maar zeker ook door onze maatwerkoplossingen op het gebied van LED-verlichting worden steeds meer gewaardeerd. De betaalbaarheid mag in deze natuurlijk niet uit het oog worden verloren.

Neem contact met ons op voor advies of bestel direct in onze webshop